Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Νίκη δια πυρός και σιδήρου μέσα στην Κρηστώνη ο Ποντιακός.

Την δεύτερη του νίκη σημείωσε ο Ποντιακός μέσα στο Σταυροχώρι απέναντι στον Παοκ Κρηστώνης.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο όμως την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ την είχε η ομάδα μας με τον Αδάμ Κωνσταντινίδη να σουτάρει έξω απο την μεγάλη περιοχή και η μπάλα να τραντάζει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της φάσης και ενω ο επιθετικός μας κινείται να κάνει το 0-1 ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε αδικαιολόγητα οφ σαιντ.
Στη συνέχεια του αγώνα η Κρηστώνη έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες όμως και στην περίπτωση του σούτ του Μαυρόπουλου Ι. απο τα δεξιά αλλά και σε τετ α τετ του Νικολαΐδη Κ. απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας Αρτσάνος. Ν.και απεσόβησε  το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και το 0-0 ηταν σκορ ημιχρόνου .
Στο  δεύτερο ημίχρονο ενω προσπαθήσαμε να μπούμε πιο δυναμικά η ομάδα της Κρηστώνης ύστερα απο ένα κόρνερ και μια δουλέμενη φάση έπιασε στον ύπνο την ομάδα μας και με άπιαστη κεφαλιά στο γάμα απο τον Πότκα άνοιξε το σκορ μόλις στο 55 λεπτό.Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει προσπάθησε να  ανέβει όμως έτσι ήταν πιο ευάλωτη σε αντεπιθέσεις φωτιά των γρήγορων πλάγιων της Κρηστώνης.
Η ομάδα μας έπρεπε κάτι να αλλάξει καί έτσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο τραυματίας Κάκος Ε. και προωθήθηκε πιο μπροστά ο Κωνσταντινίδης Αλεξανδρος στο 60 λεπτό.
Στο 70 λεπτό μπήκε και ο νεαρός Μαυροκεφαλίδης  Χαράλαμπος στη θέση του Κατικαρίδη που έπαιζε με τραυματισμό στο πόδι.
Η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και πιο δυναμική μπροστά και έτσι στο 82' λεπτό έπειτα απο μια κερδισμένη μονομαχία του νεαρού Μαυροκεφαλίδη και σέντρα του Σιάνα  ,ο Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος με δεξί σουτ ισοφάρισε για την ομάδα μας.
Το 1-2 έγινε απο διεκδίκηση στο κέντρο της άμυνας της Κρηστώνης και τετ α τετ του  Χατζηγεωργίου ο οποίος πλάσαρε για το 1-2 .
Στα υπόλοιπα λεπτά η Κρηστώνη προσπάθησε να πετύχει το γκόλ της ισοφάρισης όμως και πάλι ο τερματοφύλακας μας Αρτσάνος ήταν εκεί και σε κεφαλιά απέκρουσε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.
Άλλη μία χαμένη ευκαιρία στο 95 λεπτό για τους γηπεδούχους και η ομάδα μας πήρε το σημαντικό διπλό και έσπασε το αήττητο της Κρηστώνης.

Άψογη η διαιτησία του Ιωαννίδη ο οποίος δεν υπέκυψε στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της Κρηστώνης ,οι οποίοι εκβίαζαν σε κάθε φάση το φάουλ, ειδικότερα όσο το σκόρ ηταν 0-0.
Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την δυναμική και παλικαρίσια εμφάνιση τους, στον Σίάνα ο οπόιος έπαιξε όλο το δεύτερο ημίχρονο τραυματίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα και φυσικά στους Κάκο και Κατικαρίδη οι οποίοι έπαιζαν με προβλήματα τραυματισμών.
Μπράβο στον προπονητή μας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς .

Επόμενο μάτς εντός έδρας με την έμπειρη ομάδα του Αγίου Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου