Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ήττα με 4-2 μέσα στην Α.Ε Πολυκάστρου

Μετά απο μία καλή εμφάνιση η ομάδα μας έχασε με το τιμητικό 4-2 μέσα στο Πολύκαστρο απέναντι στην ισχυρή Α.Ε Π.
Στο πρώτο ημίχρονο νωθρός ο Ποντιακός βρέθηκε πίσω στο σκόρ μετα απο γκόλ του Τοσουνίδη φάση στην οποία διαμαρτύρεται η ομάδα μας για οφ σαιντ .Μία φάση η οποία εξαγρίωσε όλη την ομάδα απο την στάση του βοηθού διαιτητή κ. Θεοδωρίδη Ν. και την προκλητική συμπεριφορά του.
Το 2-0 έγινε ύστερα απο σούτ του Στεφανίδη ,και αφού η ομάδα μας ζήτησε επιθετικό φάουλ.
Για να κλείσει το ημίχρονο με 3-0 υπέρ του Πολύκάστρου .
Τοδεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκόλ στο 55' απο φάουλ του Στεφανίδη.
Ο Ποντιακός μείωσε με 4-1 στο 65' λεπτό έπειτα απο φάση διαρκείας και αφού πρώτα βρήκε δοκάρι το πλασε του Αδάμ Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής πλάσαρε απο κοντά .Δέκα λεπτά αργότερα και έπειτα απο κόρνερ ο Σαββίδης μείωσε με κεφαλιά για το 4-2 και στο 80΄λεπτό χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλέξη Κωνσταντινίδη αφού σε φάτσα με τον εκτός θέσης τερματοφύλακα του Πολυκάστρου πλάσαρε άουτ. Το σκορ θα μπορούσε να γίνει 4-3 έπειτα απο σουτ του Τριγώνη Ε. που τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε στην γραμμή της εστίας των γηπεδούχων και σε αψυχολόγητο χέρι που έκανε ο αριστερός μπάκ του Πολυκάστρου και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ποντιακού   .
Στην υπόλοιπη εξέλιξη χάθηκε νεα μεγάλη ευκαιρία και αφου σταμάτησε σε τετ α τετ ο Αρτσάνος τον επιθετικό του Πολυκάστρου.
Συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη του Πολυκάστρου και συγχαρητήρια για την παλικαρίσια εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως.

Τέλος κρατήθηκε ενος λεπτου σιγή για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ξυρόβρυσης, για τον οποίο όλη η οικογένεια του Ποντιακού εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου