Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σημαντικό διπλό μέσα στις Μάνδρες.....

Μέσα στις Μάνδρες απέναντι στον τοπικό Μανδρα'ι'κό  η ομάδα μας πήρε σημαντικό διπλό που την εδραιώνει στην πρώτη εφτάδα.Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Ποντιακό που δημιούργησε φάσεις ειδικά από την δεξιά πλευρά με τον Κωνσταντινίδη .Το 0-1 έγινε σε φάση απο κόρνερ στο οποίο ο Ασλανίδης ο Δημήτρης άνοιξε και έκλεισε το σκορ με ένα φανταστικό " ψαλιδάκι " .Το 0-1 παρέμεινε ως σκορ ημιχρόνου αν και υπήρξαν φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Μανδρών μπήκε πιο δυνατά και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά η άμυνα μας στάθηκε σε πολύ καλό επίπεδο και μετρίασε τις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μανδρα'ι'κού . Μάλιστα είχε τις ευκαιρίες με τον Ασλανίδη και τον Τριγώνη να κάνει το 0-2 και να κλειδώσει το διπλό όμως δεν το έκανε και έτσι άφηνε περιθώρια στις Μάνδρες να κυνηγούν το γκολ της ισοφάρισης το οποίο δεν ήρθε σε σουτ απο φάουλ που βρήκε την εξωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού και σε σουτ που απέκρουσε θαυμάσια ο τερματοφύλακας μας Αρτσάνος.
Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι από πλευράς φάσεων και ρυθμού και στο τέλος δικαιώθηκε η ομάδα μας και πήρε τους 3 βαθμούς που ξέχασε να πάρει την περασμένη βδομάδα στην έδρα του Αγίου Χαράλαμπου.

Μπράβο στην ομάδα μας και στον προπονητή μας για την πολύ καλή προσπάθεια,
και μπράβο στην ομάδα των Μανδρών για την άψογη φιλοξενία, χωρίς εντάσεις και παρατράγουδα την οποία θα  ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο .
Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στο "Ιωάννης Γεωργιάδης" απέναντι στον Εθνικό Μουριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου